България с виза за евроволей 2017 за момчета до 17 г.

България с виза за евроволей 2017 за момчета до 17 г.


Три мача, три победи без загубен гейм.

СОФИЯ(БЪЛГАРИЯ)
3-0
БЪЛГАРИЯ
РУМЪНИЯ
Score
25 - 17
25 - 18
28 - 26
78 - 61

Това е равносметката след изиграната квалификация за европейско първенство от младите български волейболисти. Добре свършена работа от всички и заслужено класиране.

В последния ден от турнира момчетата на Драго Иванов демонстрираха волейбол на много високо ниво, срещу отбора на Румъния.   Въпреки, че се нуждаеха само от спечелване на един гейм за класиране ,българските волейболисти не допуснаха подценяване , продължиха да играят на високи обороти и съумяха да затворят мача в три части. Акценти за отбелязване-

Смазващо превъзходство на начален удар, 16 директни точки, срещу само 1 за противника. Добре функционираща  блокада, което позволи да се организира  успешна контраатака. Като минус в играта на нашия отбор се забелязва големия брой непредизвикани грешки 29 за три гейма. Това е акцент върху който трябва да обърнат внимание в подготовката за европейското  първенство а именно контрол върху грешките и начин как  да се компенсират . Най резултатен състезател за българския отбор Петър Петров с 15 точки, Алберт Албаадж добави 14 за крайната победа. За отбора на Румъния Друта и Бадеа реализираха по 8 точки.

снимки: Бончук Андонов cev.lu

 

+ There are no comments

Add yours