Българите в Русия- последни мачове за 2020

Българите в Русия- последни мачове за 2020


В спорта на високо ниво, няма място за дълги празненства след победа, защото идва следващият мач. Няма място за разочарование от загуба, защото идва следващ мач, където имаш възможност за победа.

Натоварен е графика на българските представители в Руската Суперлига.

Три дни след финалният турнир за купата на Русия, Динамо и Локомотив  трябваше да излязат на игрището, и отново да защитават своето име.

Новоизпеченият носител на купата на Русия, Динамо имаше по-лесната задача, в собствената зала прие отборът на Урал.

МОСКВА(РУСИЯ)
3-1
ДИНАМО
УРАЛ УФА
Score
25 - 19
25 - 14
17 - 25
25 - 23
92 - 81

С настроение и самочувствие, Динамо бързо напредна в резултата с два гейма. Както се получава обикновено, след такъв аванс, спада концентрацията и противника се възползва от това да се върне в мача.  Динамо, рано рано записа мача в графа победи, подценявайки противника. Урал направи опит да открадне точка от този двубой, но Цецо и компания бяха на друго мнение. Динамо приключва годината по-най добрия начин, с купата на Русия и трето място в класирането.

снимка:vcdinamo.ru

 

Локомотив прекъсна дълга серия без победа над Зенит.

КАЗАН(РУСИЯ)
1-3
ЗЕНИТ
ЛОКОМОТИВ НОВ.
Score
41 - 43
25 - 18
20 - 25
23 - 25
109 - 111

Точно 18 мача без победа над Зенит, толкова продължи негативната серия на Локомотив.  От ноември 2014, новосибирци не бяха побеждавали Зенит.

И двата отбора влязоха в тази среща, след тежки поражения на полуфинала за купата на Русия. Локомотив загуби от Димнамо, Зенит от своя съименник Зенит от Санк-Петербург.

снимка:Роман Кручинин zenit-kazan.com

Инфарктен първи гейм, завършил с резултат 41-43 в полза на Локомотив. Локомотив изглеждаше по –свежия отбор, отборните действия се получаваха, за сметка на Зенит, който разчиташе на индивидуалните качества на  своите състезателите.  Локомотив искаше повече победата и я постигна, Зенит е в криза, като през последният месец няма спечелена среща. Много въпроси за решаване пред Владимир Алекно.

Нужна ни беше такава победа, за да повярваме в себе си, сподели след срещата Пламен Константинов.

 

Енисей сътвори сензацията на кръга, загубвайки у дома от последният в класирането Газпром-Югра.

КРАСНОЯРСК(РУСИЯ)
1-3
ЕНИСЕЙ
ГАЗПРОМ-ЮГРА
Score
25 - 23
19 - 25
19 - 25
15 - 25
78 - 98

Отсъствието на Тодор Скримов, се оказа фатално за Енисей. Грешна стратегия от страна на ръководството, стечения на обстоятелства и сензацията е факт. Тодор Скримов се присъедини към подготовката на националния отбор за европейските квалификации, в негово отсъствие Енисей не е намерил лидера, който да поведе отбора.

+ There are no comments

Add yours