Champions League 2022 Хебър опита, но не успя срещу Ястрезебски 1-3 гейма!

Champions League 2022 Хебър опита, но не успя срещу Ястрезебски 1-3 гейма!


Хебър опита, но не успя да се противопостави на Ястрезебски.

ПАЗАРДЖИК(БЪЛГАРИЯ)
1-3
ХЕБЪР
ЯСТРЕЗЕБСКИ
Score
28 - 26
23 - 25
19 - 25
16 - 25
86 - 101

Големите отбори винаги са поставени под напрежение, играят на няколко фронта и преследват високи цели.

Да се запази концентрация и високо ниво във всеки мач е сериозно предизвикателство.

В България Хебър няма проблем да затваря мачовете в своя полза, дори и тогава, когато не всичко върви по план.

В Европа е малко по-различно, загубата концентрация се наказва.

Statistics
Teams
1Serve (ace)8
65% pos/45%perfReception 78% pos/63perf
48%Attack 54%
11Block (kill blocks)8
28Erors32
Теодор Тодоров
10т/7ат/3бл
Best scorerТомаш Форнал
18т/17ат/1бл

foto:cev.eu

Мачът с Ястрезебски започна с високо ниво на волейбол. Въпреки, че поляците са сигурни за втората фаза на турнира, подходиха сериозно към срещата. Хебър положи усилия да отговори на зададените високи стандарти и в продължение на два гейма беше равностоен противник.

Мач преминал в две части, два много оспорвани и интересни гейма и два в които ясно се видя разликата между двата отбора.

Хебър успя да поведе в резултата, което повиши интригата в мача. Ключова втора част, която поляците успяха да запишат на своя сметка и да прекършат ентусиазма на своя противник.

Ястрезебски демонстрираше много добра организация на игра през голяма част от срещата. При Хебър не се получи играта на основни състезатели, Камило Плачи потърси варианти за промяна. Трябва да се отбележи доброто включване на Дейвид Кръстев, който се опита да покрие важен пост какъвто е диагонала на разпределителя. Без много опит зад гърба си на такова ниво, Кръстев играеше със завидно самочувствие и в много от случаите преодоляваше добре организираната блокада на противника.

foto:cev.eu

Друг акцент от срещата е, че Хебър не постави под напрежение посрещането на противника, сервисът в този мач не вървеше. Опитен разпределител като Бенджамин Тонюти прояви своето майсторство и доста често оставяше своите нападатели на единична блокада.

Хебър загуби срещата, но опита да играе на  високо ниво с по-голяма скорост и под напрежение. С такива мачове се израства индивидуално и като отбор.

+ There are no comments

Add yours