Ефбет Супер Волей сезон 2023-24 Плейофи Дея е на полуфинал, след як бой над Черно море.

Ефбет Супер Волей сезон 2023-24 Плейофи Дея е на полуфинал, след як бой над Черно море.


Първия срещу осмия от редовния сезон. Рядко, почти никога, се е стигало до резултати в полза на последния попаднал в плейофите.

БУРГАС(БЪЛГАРИЯ)
3-0
ДЕЯВОЛЕЙ
ЧЕРНО МОРЕ
Score
25 - 11
25 - 19
25 - 17
75 - 47
Statistics
Teams
3Serve (ace)2
39% pos/20%perf.Reception 45% pos/ 18% perf
60%Attack 33%
14Block (kill blocks)2
15Erors21
Валентин Братоев
15т/12ат/2бл/1сер
Best scorerСимеон Димитров
10т/7ат/2бл/1сер

foto:nvl.bg

Бургаско цунами потопи варненската гемия. Очакванията бяха за битка и интрига, след като Черно море успя да вземе втората среща. Да, ама не, мачът приключи още в първия гейм. Имаше лек проблясък и подем в играта на моряците във втората част, повеждайки в резултата с 8-4, но всичко положително се изпари за секунди.

Поведението, играта, езика на тялото, ясно показваха, че моряците просто се явиха на срещата без да имат необходимата нагласа, за такъв тип мач. Срещу себе си имаха играчи, които разпознават важните моменти, макар и в не добра физическа кондиция.

foto:nvl.bg

Характер и  манталитет на победител, ключово словосъчетание, което отличава играчите които печелят медалите и тези, които участват. Дея в насипно състояние, успя да приключи серията по категоричен начин и си осигури участие на полуфинал.

Черно море приключва участието си, представяйки се на прилично ниво спрямо останалите, имайки предвид селекцията на отбора. Изненадата бе възможна, но за нейното осъществяване трябваха качества, които Черно море не притежава.

foto:nvl.bg

 

+ There are no comments

Add yours