Euro Volley 2019 Добро начало!

Euro Volley 2019 Добро начало!


България започна префектно европейското първенство.

МОНПЕЛИЕ(ФРАНЦИЯ)
3-0
БЪЛГАРИЯ
ГЪРЦИЯ
Score
25 - 22
25 - 16
25 - 20
75 - 58

Победа в графа задължителни, три точки в наш актив и спестена физическа и психическа енергия.

Силвано Пранди заложи на Тодор Скримов и Мартин Атансов като крайни нападатели, в центъра Виктор Йосифов и Светослав Гоцев, Георги Сеганов на диагонал с Цветан Соколов, състав който изнесе голяма част от мачовете до момента. Официален дебют на европейско първенство направи младия Георги Петров.

снимка:cev.lu

Категорична победа срещу отбора на Гърция. Стегнато и сковано   начало в първият гейм до 13 точка, след това ентусиазмът на гърците бе прекършен от блокадата на нашите волейболисти.

В тактически план се забеляза, че бяхме оставили играта в центъра за сметка на плътния блок в края на мрежата. Доброто посрещане позволи на нашия разпределител Сеганов да раздвижи играта, включвайки всички нападатели в атака.

снимка:cev.lu

Много успешно и ефективно бе използвана атаката от зона шест. В хода на мача, българските волейболисти подобряваха своята игра и  контролираха случващото се на игрището. Програмата е благоприятна за нас, ще имаме време за пълна аклиматизация преди най-важните мачове с топ отборите на Италия и Франция.

Да пожелаем успех на нашите момчета!

+ There are no comments

Add yours