EuroVolley21 България  потъна и срещу Словения 0-3!

EuroVolley21 България потъна и срещу Словения 0-3!


Черни облаци са надвиснали над българския тим. Във втори мач, България показва учудващо слаба игра и съвсем закономерно губи.

OSTRAVA(CZECH REPUBLIC)
3-0
SLOVENIA
BULGARIA
Score
25 - 18
25 - 19
25 - 21
75 - 58
Statistics
Teams
8Serve (ace)4
Reception .
44Attack 26
3Block (kill blocks)5
21Erors20
Тине Урнаут
14т/14ат
Best scorerЦветан Соколов
12т/9ат/2бл/1сер

foto:cev.eu

Словения изнесе поредния урок на българските волейболисти. Волейболистите на Алберто Джулиани контролираха темпото на игра, убедени в своите действия позволиха на България да поведе само веднъж в резултата за целия мач, с точка преднина в третия гейм при 13-12 за нас.

Безидейност, слаба физическа кондиция, безобразна тактическа дисциплина, отвратителна комуникация между треньор и състезатели. Няколко от причините националния отбор на България да е в насипно състояние едва след четири изиграни мача от EuroVolley21. Епизодичните добри прояви не носят добавена стойност.

foto:cev.eu

Още едно пропуснато лято и провалено първенство, натам отиват нещата.

В последната среща срещу Беларус ще трябва да се борим за излизане от групите.

Видно е с просто око, че България изостава от водещите сили. За пореден път се провалихме в стратегически план,  липсата на идея какво се прави, защо и как се прави. Трагичната лежерност не остава не забелязана за никой, който поне малко разбира от играта.

Видно е, че състезателите играят без грам желание и самораздаване. Къде са причините, тепърва трябва да се търсят.

foto:cev.eu

На всеки се случва да загуби и да няма ден както се казва, но е от значение как се случва. Всеки привърженик ще понесе загубата ако види, че отборът се раздава, че има плам в очите и е направено всичко на което си способен. Приема се, че противника е по-силен и продължаваме напред, но когато това не се случва възникват въпроси и започват критиките.

Периодът е тежък, никой не обича загубите, но това е поредното изпитание през което трябва да преминем, за да станем по-силни и да върнем  позагубеното доверие и усмивките по лицата на хората.

+ There are no comments

Add yours