EuroVolley21   Италия и Словения в голямата четворка!

EuroVolley21 Италия и Словения в голямата четворка!


„Скуадра адзура“ няма спирка, седма поредна победа. Италия не остави никакви шансове на Германия, и продължава да мечтае.

foto:cev.eu

OSTRAVA(CZECH REPUBLIC)
3-0
ITALIA
GERMANY
Score
25 - 13
25 - 18
25 - 19
75 - 50

Италианските волейболисти започнаха срещата много събрани и добре организирани. Успяха да извадят от игра звездата на Германия, Грозер. Волейболистите на Фердинандо Де Джоржди  с лекота печелеха своите точки и доминираха в резултата през цялото време.

foto:cev.eu

Колебанията при изпълнение на сервис от немските волейболисти продължиха и в този мач, но за разлика от нас, Италия се възползва от това.

В нито един момент от срещата, Германия не постави под напрежение италианските волейболисти и съвсем закономерно напуска надпреварата.

Италия влиза в голямата четворка с добро насторение и апетит за  нови победи.

foto:cev.eu

 

OSTRAVA(CZECH REPUBLIC)
0-3
CZECH REPUBLIC
SLOVENIA
Score
21 - 25
19 - 25
25 - 27
65 - 77

След като сътвориха сензацията на годината, отстранявайки олимпийските шампиони от Франция, чехите нямаха сили да направят още един невероятен мач . Емоционално изтощени, трудно стигаха до точките срещу Совения, която влезе в мача като фаворит.

foto:cev.eu

Чехия опита в третата част да постави под напрежение волейболистите на на Алберто Джулиани, но Тине Урнаут & ко не позволиха мача да продължи и всичко приключи в три гейма.

foto:cev.eu

Словения за трети път в своята история, попада във финалната четворка след 2015 и 2019 година, и ще спори за медалите.

foto:cev.eu

Медалите ще разпределят отборите на Полша, Сърбия Словения и Италия.

 

графика:cev.eu

+ There are no comments

Add yours