Хебър остава в играта, след драма в третия мач. От 0-2, до 3-2.

Хебър остава в играта, след драма в третия мач. От 0-2, до 3-2.


Хебър остава в играта, след драма в третия мач. Пълен обрат за шампионите, от 0-2, до 3-2. Серията продължава.

Нефтохимик не успя да нокаутира своя съперник, след като водеше с 2-0 гейма.

ПАЗАРДЖИК(БЪЛГАРИЯ)
3-2
ХЕБЪР
НЕФТОХИМИК
Score
21 - 25
25 - 27
25 - 17
25 - 15
15 - 13
111 - 97
Statistics
Teams
7Serve (ace)3
58% pos/37%perf.Reception 53% pos/ 38% perf
49%Attack 45%
15Block (kill blocks)5
34Erors27
Якопо Масари
22т/17ат/1бл/4сер
Best scorerАксел Трухчев
21т/17ат/3бл/1сер

foto:nvl start-photo.bg

Началото бе за гостите, разкрепостени продължиха да играя така както го правеха в Бургас. Не даваха много възможности, за чисти атаки на  домакините. Напрежението бе в редиците на Хебър. Нямаше и как да бъде по друг начин, опрени до стената трябваше да се борят със зъби и нокти за спечелване на мача. След 2-0 за Нефтохимик, нещата се обърнаха, сякаш повярвали в крайния успех волейболистите на Атанас Петров занижиха своята концентрация, очакваха Хебър да им подари победата.

foto:nvl start-photo.bg

В тази среща началният удар не функционираше така, както в Бургас, Якопо Масари този път издържа на напрежението и даде сериозен принос за победата. Рожденикът Трухчев държеше познатото ниво, но този път нямаше подкрепата на Михайлович, който прояви сериозно колебание в своята игра в третата част.

foto:nvl start-photo.bg

Главната заслуга Хебър да остане в играта, е появяването в игра на Добромир Димитров. С неговото включване се промени темпото и дистрибуцията на Хебър. Димитров успя да раздвижи всички свои нападатели, и да им вдъхне увереност, толкова необходима за тях. Важна победа за накърненото самочувствие на действащия шампион.

foto:nvl start-photo.bg

Ще успее ли Нефтохимик да приключи серията и да вдигне шампионската купа, или Хебър ще трябва да пътува до Бургас отново, скоро ще разберем.  Емоции няма да липсват, най-интересното предстои.

+ There are no comments

Add yours