Националите със специално събитие във Варна, с един от основните партньори Lidl.

Националите със специално събитие във Варна, с един от основните партньори Lidl.


На специално събитие във Варна Lidl пожела успех на българските национали по волейбол преди старта на предстоящото Европейско първенство за мъже. Lidl изненада състезателите на Пламен Константинов с голяма топка талисман, специално подписана от най-запалените им фенове. Получиха я Цветан Соколов, Алекс Николов, Алекс Грозданов, Георги Братоев, Аспарух Аспарухов и Денис Карягин, които присъстваха на събитието. Топката ще носи късмет на играчите в предстоящите им мачове. България започва участието си на Европейското първенство на 29 август в Двореца на културата и спорта във Варна.

 

“За нас е привилегия да бъдем партньор на българския волейбол и да сме съпричастни с техните успехи и победи, които радват и с които се гордеят всички българи. Видно е, че тази наша подкрепа е дългосрочен ангажимент, както и вярата, че добрата храна е в основата на добрата игра”, каза Нели Месерджиева, директор “Промоции, маркетинг и потребителско поведение” в Лидл България.

 

 

Lidl Volley

Тя връчи на националите ни богата кошница с плодове и им пожела много поводи за радост.

 

“Радвам се, че продължаваме да вървим заедно към успеха. Както Лидл България ни дава свежите плодове и свежите храни, така ние даваме свежите попълнения на мъжкия и женския национални отбори на България по волейбол. Сега пожелаваме успех на мъжкия национален отбор на Европейското първенство. Очакваме ви в залата от 29 август. В следващите две седмици Варна ще бъде волейбол”, заяви Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол.

 

20230824 123017

 

Устойчивата подкрепа на Lidl продължава шеста година, като освен представителните ни национални отбори за мъже и жени подкрепата на компанията обхваща всички национални отбори при подрастващите.

“В лицето на Лидл България имаме много сериозен партньор. Благодарим за дългогодишната подкрепа. Но аз искам да ви поздравя за още нещо – че инвестирате не само в мъжкия и женския национален отбор, но и в младежките гарнитури. Грижата за подрастващите е важна социална ангажираност. Сега и в мъжкия национален отбор се надяваме с малините на Лидл да постигнем и ние успехи, каквито постигнаха младежките ни национални отбори”, заяви Пламен Константинов, селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол.

 

Lidl Volley 1

За да пожелаят успех на мъжката селекция, на събитието дойдоха и представители на двата отбора на България, спечелили медали на завършилите наскоро големи първенства – Петьо Иванов и Деян Маринов от националния отбор за мъже до 17 г., спечелил сребърни медали на Европейско първенство, и Венислав Антов и Ивайло Дамянов от националния отбор до 21 г., спечелил бронзови медали на Световно първенство.

По време на събитието на паркинга на Lidl бе организирана фен зона, в която присъстващите тестваха своите умения в специална волейболна игра с мишена, за да спечелят награди, както и да се снимат с любимците си от мъжкия национален отбор и от отборите до 17 и до 21 години.

 

 

Categories

+ There are no comments

Add yours