Плейоф- полуфинали епизод 3

Плейоф- полуфинали епизод 3


Супер лигата ще има нов шампион!

Резултатите които постигнаха Нефтохимик и Монтана  в полуфиналната фаза им дава правото да спорят за шампионската титла. По категоричен начин и двата отбора затвориха серията в три мача.

БУРГАС(БЪЛГАРИЯ)
3-1
НЕФТОХИМИК
ЦСКА
Score
25 - 23
25 - 23
21 - 25
25 - 23
96 - 94

Едва ли някой се е съмнявал ,че Нефтохимик ще изпусне възможността да приключи серията на собствен терен след като победи два пъти като гост отбора на ЦСКА. Силите и възможностите на армейците стигнаха само за почетен гейм. След като доминираха през цялата година в шампионата и бяха едноличен лидер , сега ще трябва да се задоволят със сребърните медали които им отрежда регламента на първенството. Променения след нова година отбор на Нефтохимик подобряваше своята игра със всеки изминал мач ,успя да стопи чувствително изоставане в точките преди плейофите. Опитните състезатели на Петър Дочев много умело разпределят своите сили и действия на терена. Влизат в ролята на фаворит за шампионската титла.

ДОБРИЧ(БЪЛГАРИЯ)
0-3
ДОБРУДЖА07
МОНТАНА
Score
21 - 25
14 - 25
18 - 25
53 - 75

Добруджа 07 сдаде титлата . След пропуснатите възможности  за победа в първите два мача, пред отбора на Миро Живков стоеше много трудна задача за решаване, да съкрати изоставането в серията от 0-2. За съжаление този път не се получи , и в третия мач отново  по добрия отбор беше този на  Монтана. Трябва да се отдаде заслуженото на добричлии за това което направиха през  сезона. Бяха принудени да изграждат нов отбор след напускане на ключови състезатели, въпреки това се забелязваше прогресивно развитие в тяхната игра през целия сезон и само младостта ги лиши от по добро представяне. Монтана заслужава адмирации за втора поредна година ще играе на финал. Показаха равномерна игра през целия сезон въпреки многото здравословни проблеми които имаха в състава. Запазиха ядрото на отбора, работят в спокойна обстановка дължаща се на Даниел Пеев който съумява да изкара най доброто от всеки свой състезател. Предстои интересен финал със леко предимство за отбора на Нефтохимик.

+ There are no comments

Add yours