Преди турнира, мачове и резултати

Преди турнира, мачове и резултати


В навечерието на олимпийските квалификации.

В предишни материали имаше информация за нашите противници.

Сега ще споменем за последните резултати на отборите, в каква кондиция се намират, в какви състезания, турнири и контролни срещи са взели участие, преди олимпийската квалификация във Варна.

Пуеро Рико-

Отборът взе участие на Панамериканските игри , които приключиха на 4.08.19.в Лима. Пето място за отбора в крайното класиране.

Бразилия-

Бразилия разполага с огромен потенциал. Първият отбор се готви за олимпийски квалификации. Вторият взе участие на Панамериканските игри. Там спечелиха бронзовите медали. Основната група под ръководството на Ренан Дал Зото , спечели преди дни престижния турнир,“ Мемориал Вагнер“ в Полша. В Гданск , компания на селесао правиха отборите на Финландия, Сърбия и Полша. Бразилия спечели турнира по категоричен начин с три победи и само един загубен гейм.

Редно е да се отбележи , че водещите отбори са се съсредоточили върху олимпийските квалификации и на тези игри са участвали вторите отбори на САЩ, Бразилия и Аржентина.

Египет-

Четвърто място на Африканското първенство приключило в края на месец юли. Египет губи мача за бронзовите медали от Алжир с 1-3 гейма.

България-

След VNL, българските волейболисти изиграха само две контролни срещи срещу отборът на Сърбия, където си размени по една победа. Плануваните контроли преди квалификацията с Иран във Варна пропаднаха по вина на иранците, които отказаха в последния момент пътуване до България.

Проверките преди важни и отговорни мачове са важни за изчистване на синхрона между отделните звена.

Резултатите не са от голямо значение в контролите, по-важно е когато трябва да се покажат положителни резултати..

Заб: снимката е взета от фейсбук страницата на bulgarian volleyball federation

+ There are no comments

Add yours