Семинар на тема “Ролята на треньора при подрастващите” се проведе в София.

Семинар на тема “Ролята на треньора при подрастващите” се проведе в София.


Следвайки своята стратегия за развитие и повишаване квалификацията на треньорите по волейбол, Българска федерация по волейбол продължава стартираната инициатива за провеждане на семинари в цялата страна. Третият на тема “Ролята на треньора при подрастващите” бе в София. Първият мина в Разлог, а вторият – в Плевен.

Главен лектор отново бе Никола Димитров, като присъстваха и Евгени Иванов – председател на Комисията за детско-юношески волейбол и Николай Иванов, член на същата Комисия, по чиято инициатива се провеждат обученията.

Домакин на събитието бе зала „Левски София“, като участие взеха 23-ма волейболни специалисти от регион „Витоша“.В помощ на форума бяха и младите състезатели от ВК Левски София, които показаха голям ентусиазъм при асистирането за практическата част.

 

230129 - BVF Coaches Seminar Sofia - 02

 

„Това е поредния семинар, който организираме в страната – коментира Евгени Иванов. – Той мина успешно и смятам, че е от полза на всеки един треньор. Желанието ни е това да стане регулярна практика. Ще се стремим такива семинари да продължат да се организират, за да може нашите специалисти да са в крак със световните тенденции. Получи се много дълга дискусия в теоретичната част. Тя продължи по-дълго от предвиденото и това е положително, защото треньорите активно участваха в разискванията.“

 

230129 - BVF Coaches Seminar Sofia - 06

 

БФ Волейбол предвижда семинарите по темата „Ролята на треньора при подрастващите“ да се проведат във всички региони на страната, като инициативата продължава със следващите региони.

 

230129 - BVF Coaches Seminar Sofia - 04

https://bvf.bg/news/item/7863-seminar-na-tema-rolyata-na-trenyoora-pri-podrastvashtite-se-provede-v-sofiya.html?fbclid=IwAR1k5z86FwVz9k0ysZphBoOgtMECXJon5wLZaHM9Cal8qIWfEAth7u49dwg

+ There are no comments

Add yours