Суперлига финал епизод 3

Суперлига финал епизод 3


България има своя нов- стар шампион!

Нефтохимик с трета поредна титла!

БУРГАС(БЪЛГАРИЯ)
3-0
НЕФТОХИМИК
ХЕБЪР
Score
25 - 23
25 - 15
25 - 12
75 - 50

Шампионски манталитет и мотивация, два компонента които силно наклониха везните в полза на Нефтохимик в тази финална серия.

Да победиш врага със собственото му оръжие, това направиха волейболистите на Нефтохимик в последната среща. Със силен начален удар разбиха посрещането на гостите, ( 5 грешки с 11 директни точки, за Хебър 13 грешки с 5 точки). Наред със силния сервис волейболистите на Николай Желязков , демонстрираха много голяма агресия на блок и самоотвержени действия в защита . При такова поведение на игрището и с две победи напред  във финална серия , много малко отбори могат да променят случващото се.

снимка:bulfoto

Оспорван първи гейм спечелен с опит и рутина, след което Нефтохимик бавно и методично  наложи своята воля и пълен контрол на случващото се на терена. Шампионски манталитет и мотивация, два компонента които силно наклониха везните в полза на Нефтохимик . След всичко това ,бе въпрос на време да приключи мача и Нефтохимик да вдигне шампионската купа. Хебър нямаше съпротивителни сили, след като загубиха и двата мача като домакини. Смачкани психически, опитаха да бъдат конкурентно способни , но не се получи.

Двата отбора с най високи бюджети и големи амбиции ,през този сезон си разделиха трофеите в българският клубен волейбол.

Нефтохимик –шампион

Хебър – носител на купата на България.

Време за почивка, за анализи, за селекция, за национален отбор, очаквани динамично лято с много емоции покрай любимата игра!

+ There are no comments

Add yours