Суперлига сезон 20-21 втора осмица Тетевен- Арда

Суперлига сезон 20-21 втора осмица Тетевен- Арда


Тетевен с експресна победа на старта на втората осмица!

ТЕТЕВЕН(БЪЛГАРИЯ)
3-0
ТЕТЕВЕН
АРДА
Score
25 - 9
25 - 16
25 - 16
75 - 41

снимка:национална волейболна лига

Statistics
ТетевенTeamsАрда
15Serve (ace)1
68%/ 41%Reception (pos% / ex%)54%/22%
50%Attack (pos%)32%
6Block (kill blocks)2
18Erors21

 

+ There are no comments

Add yours