VNL21 M България претърпя поражение  от Аржентина с 1-3 гейма!

VNL21 M България претърпя поражение от Аржентина с 1-3 гейма!


След победата над Нидерландия се очакваше друг импулс в играта на родните волейболисти. За съжаление, този импулс беше твърде краткотраен, гейм  и малко, твърде недостатъчно за победа.

RIMINI(ITALIA)
1-3
BULGARIA
ARGENTINA
Score
20 - 25
25 - 16
18 - 25
18 - 25
81 - 91
Statistics
Teams
4Serve (ace)6
Reception
45Attack (pos%)54
7Block (kill blocks)3
28Erors25
Мартин Атанасов 14т
11ат/1бл/2сер
Best scorerБруно Лима 16т
14ат/2сер

Силвано Пранди започна срещата в състав:

Георги Сеганов- Радослав Парапунов, Аспарух Аспарухов- Светослав Иванов, Стефан Чвдаров- Николай Колев, либеро Владислав Иванов.

В хода на мача, участие взеха почти всички налични състезатели.

След приличното начало и равностойната игра до осма точка, започнаха проблемите в нашето игрище. Проблеми в посрещане, колеблива атака и закономерно гейм в полза на Аржентина.

foto:fivb.com

Във втората част, се забеляза импулс в нашата игра, добро взаимодействие в центъра, разлика в резултата, което ни помогна да се върнем в мача.

Ключов трети гейм в който при 12-10 в наша полза изпуснахме инициативата и позволихме на противника да обърне хода на събитията.

Въртележката започна, всички смени предприети от Пранди не дадоха необходимия резултат.

В последната част, доминацията на Аржентина беше достатъчна да играят спокойно с 4-5 точков авантаж и  да затворят мача.

foto:fivb.com

 

Акценти за отбелязване –

Един гейм добра игра, не е достатъчен за победа.

Волейбола демонстриран от нашите волейболисти бе на средно европейско ниво, което не беше достатъчно за победа над скромния отбор на Аржентина.

Без стабилна и постоянна игра от диагонала на разпределителя, трудно се печелят мачове на високо ниво.

Голямата разлика в тази среща, бе представянето на Лусиано Де Чеко, аржентинския разпределител затрудни максимално нашата блокада със своята бърза и разнообразна игра.

foto:fivb.com

България отново затъна в коловоза на безидейността, очакванията са едно, реалността съвсем друго. 14 -то място в класирането, 2 победи и 8 загуби.

+ There are no comments

Add yours