VNL21 W, Golden League21 W  Разликата в нивото  е огромна. Заключителен анализ!

VNL21 W, Golden League21 W Разликата в нивото е огромна. Заключителен анализ!


За представянето на отбори, за различните стратегии,

За конкуренцията, за очакванията от олимпиадата!

Анализ на Радослав Арсов специално за VolleyComment!

Как оценяваш представянето на нашия отбор в Златната лига, видяхме ли истинските възможности на нашия отбор?

За мен е удовлствие да участвам в тази среща, надявам се да сме полезни с анализите, които правим заедо с теб повече от месец. Да започнем с първата част, както ти спомена, Златна лига и Лига на нациите. Златната лига беше от изключително значение за българския отбор. Първо от доста време нямаше никакви мачове, върнаха се момичета след травми, след бременност. Като цяло, тази година за българския национален отбор е много важна.

снимка:cev.eu

Имахме участие в Златна лига, което беше генерална подготовка за европейското първенство на което ще сме домакини. Успеха от момичета е достоен за уважение. След толкова дълго време да се съберат и да играя пред публика. Това беше турнир, който трябваше задължително да се спечели, по няколко причини. Първо имаме отбор за това, да повдигнем самочувствието и трето да сверим часовниците си къде се намираме в момента.

Финалната четворка беше в Русе, пред страхотна публика, която беше тринадесетия играч.

Отборите в Златната лига, не отговарят на нивото на нашия отбор.

Българския отбор не трябва да се сравнява с другите отбори от Златна лига.

foto:cev.eu

Имаше доста европейски отбори в Римини, наблюдавайки внимателно техните изяви и нашето представяне, къде е мястото на България и голяма ли е разликата?

България изгра две контролни срещи с Полша, и ги загуби, Полякините се представиха трагично във VNL, това ме кара да мисля, че трябва да свършим още доста много работа за да се доближим до първите шест-седем отбора в Европа.

foto:fivb.com

Целия анализ може да чуете на  : https://youtu.be/0wgpcFzgDxA

+ There are no comments

Add yours