VolleyComment Podcast season2 episode 5

VolleyComment Podcast season2 episode 5


Здравейте волей приятели,
В поредния епизод на подкаста ще бъдем на американска вълна и темата ни е „ Учение и спорт в САЩ“
Гости са Антонио Павлов, който от над 20 години работи в тази сфера, като треньор в различни университети в Америка, а сега има собствена агенция, която помага на спортисти от цял свят да учат в американски университети и силно представящата се в NCAA първенството, девическата националка на България Ани Боздева- студентка в 4 курс в Coastal Carolina Univercity.
Антонио Павлов ще ни разкаже дали има „американска мечта“, когато става въпрос за учение и спорт в Америка? Kакви са средните такси в американските колежи и университети, и как чрез спорт, може да се спечели стипендия, която да покрива напълно учението там? Информация свързана с този процес и в коя година в българските гимназии е най-добре да се кандидатства за следване със спорт в американски университет? Агенцията на Антонио Павлов, помагаща на спортистите да кандидатсват в САЩ, може да намерите тук https://iaadmission.com или да получите повече информация на имейла info.iaadmission@gmail.com .
Ани Боздева ще разкаже как е разбрала за учене и спорт в Щатите, и как са се случили нещата при нея? Имало ли е разминаване в това, което е чувала и си е представяла с това, което наистина й се е случило там? Трудно ли се комбинира спорт и обучение, и има ли някакви облекчения за спортистите в учебния процес? Ще ни разкаже и за университетското първенство, за тренировките и за мечтите си в спорта.
Тези и още много други теми и въпроси, Ви очакват в този епизод на подкаста ни.
Водещи- Николай Иванов, Евгени Иванов-Пушката и Генчо Генчев и обзорна рубрика „Волейбол в сегашно време“ с Мария Филипова.
Можете да слушате епизода,  като аудио формат тук:
Google Podcast : https://bit.ly/3o3eDSz
Ако Ви е харесал поредният епизод на подкаста VolleyComment, ще се радваме отново да го споделяте в страниците си във фейсбук, за да го популяризираме. Благодарим Ви, че ни помагате по този начин, както и на волейболните хора в България и по света!
Запис и постпродукция: 4web.studio

+ There are no comments

Add yours