World Championship 2022M Бразилия спечели бронзовите медали, след 3-1 срещу Словения!

World Championship 2022M Бразилия спечели бронзовите медали, след 3-1 срещу Словения!


Трудно се играе след загубен полуфинал, но бронзовите медали се печелят, а не се подаряват.

Бразилия не е свикнала да играе мачове за бронзови медали и трудно намери мотивация за този мач.

KATOWICE(POLAND)
3-1
BRAZIL
SLOVENIA
Score
25 - 21
25 - 18
22 - 25
25 - 18
97 - 82

foto:fivb.com

Словения започна добре мача  използвайки сваления гард на бразилците, които грешаха повече от колкото трябва, поведе в резултата с 15-10, но след това провали последната част, допусна дълга серия за противника и закономерно загуби гейма. След този гейм, Словения трудно стигаше до точките,  а  бразилците играеха спокойно с голяма разлика в точките.

foto:fivb.com

Всичко вървеше към категорична победа  за Бразилия, след двата спечелени гейма, но отпускане и загуба на концентрация от тяхна страна върна Словения в  третия гейм. Бразилия пропиля 7 точки преднина при 14-7 и направи мача интересен. Словения даде всичко от себе си и спечели почти загубен гейм. Положителните емоции в играта на Словения се пренесоха и в четвъртата част с бурното начало и 4-0, но бразилците бързо охладиха страстите. Успяха да направят разлика, която този път не изпуснаха.

foto;fivb.com

Словения опита, но отново загуби и остана на престижното четвърто място. Словенците  използваха по пълна програма домакинство на първенството и извлякоха максимума.

Бразилия тръгна трудно в първенство, набираше форма и беше близко до нов финал, но Полша беше на друго мнение. Все пак бронзовите медали са достоен завършек на един труден сезон с националния отбор.

+ There are no comments

Add yours