Champions league 2022 Хебър с грешна стъпка, загуба от Шахтьор с 2-3 гейма!

Champions league 2022 Хебър с грешна стъпка, загуба от Шахтьор с 2-3 гейма!


Хебър с грешна стъпка във втория кръг на Шампионска лига.

Подценяването на противника и последствията от това!

ПАЗАРДЖИК(БЪЛГАРИЯ)
2-3
ХЕБЪР
ШАХТЬОР
Score
22 - 25
25 - 15
25 - 14
19 - 25
9 - 15
100 - 94
Statistics
Teams
9Serve (ace)8
62% pos/35%perfReception 51% pos/31%perf
52%Attack 45%
13Block (kill blocks)11
20Erors27
Брадли Гънтър
21т/15ат/3бл/3сер
Best scorerПавел Аудочанка
17т/12ат/3бл/2сер

foto:cev.eu

Едвали някой от щаба на Хебър, е очаквал такъв развой на събитията.

Хебър изпусна питомното, сега трябва да гони дивото.

Домакините започнаха срещата в познат състав: Гьорги Гьоргиев -Брадли Гънтър; Якопо Масари- Тодор Алексиев; Виктор Йосифов- Николай Къртев; либеро Теодор Салпаров.

Хебър започна лежерно, неочаквайки такава съпротива от своя противник. Млади, здрави и доста високи, беларуските волейболисти изненадаха Хебър с добра техническа грамотност. Освободени от напрежението, създадоха много проблеми на домакините в тази среща.

foto:cev.eu

Във втората и третата част, Хебър доминираше и показа истинското си лице, но за победа са необходими три спечелени гейма.

След два бързи гейма, всички си мислеха, че е въпрос на време Хебър да затвори мача в своя полза, но това не се случи. Шахтьор разкрепостено започна четвъртата част, отвори прилична разлика, постави под напрежение домакините и постигна своето, вкара мача в тайбрек. В последната част, напрежението беше в полето на Хебър, трудно започнаха гейма позволиха пробив и за Шахтьор се отвори възможност да си тръгнат с победа от Пазарджик.

foto:cev.eu

Генерално за този мач нямаше необходимата мобилизация и концентрация във всички състезатели на Хебър.  Въпреки че статистиката показва много високи показатели имаше проблеми в играта на Хебър. Системата на посрещане  не функционираше както трябва в този мач. Имаше проблеми при организацията на игра, като добавим и подценяването става ясно защо Хебър загуби тази среща и утежни положението си преди реванша в Солигорск след седмица.

В тежък ритъм влезе Хебър, мачове през три дни, трябва да разпознават важните моменти, за да извлекат максимални ползи от фронтовете на които се борят.

Предстои гостуване в Солигорск, което ще е много, много тежко.

 

+ There are no comments

Add yours