Euro Volley 2019 България с тежка загуба!

Euro Volley 2019 България с тежка загуба!


България инкасира първа загуба на европейското първенство.

МОНПЕЛИЕ(ФРАНЦИЯ)
0-3
БЪЛГАРИЯ
ФРАНЦИЯ
Score
19 - 25
21 - 25
14 - 25
54 - 75

При първият по-сериозен сблъсък, България изпитваше сериозни проблеми във всички компоненти от играта. Личеше си умората останала от мача с Португалия.

Проблемите при посрещането на началния удар, се отразиха върху организацията на игра на нашият отбор. Непредизвиканите грешки допълнително усложняваха ситуацията.

снимка:cev.lu

През цялото време на мача, българските волейболисти бяха догонващи в резултата и нито за момент не поставиха своя противник под напрежение.

Мастер клас от домакините.

Трябва да отдадем заслуженото на Франция, много събрани във всички компоненти от играта. Проблемите, които имаха при посрещане на флот сервис, ги компенсираха с успешна атака в края на мрежата. Мощния и ефективен сервис създаде много проблеми на българските волейболисти. Много умело играеха на контраатака.

снимка:cev.lu

Загубата е тежка, но не е фатална, България ще играе и във втората фаза на шампионата. Предстои още един мач срещу сериозен противник, какъвто е Италия. Трябва бързо да се забрави този мач и да подходи максимално концентрирано и отговорно. Да се изиграе срещата на пълни обороти и да се търси победа.

Да пожелаем успех на нашите момчета.

 

+ There are no comments

Add yours