Euro Volley 2019 Втора успешна крачка!

Euro Volley 2019 Втора успешна крачка!


България записа втора победа на Euro Volley 2019.

МОНПЕЛИЕ(ФРАНЦИЯ)
3-0
БЪЛГАРИЯ
РУМЪНИЯ
Score
28 - 26
25 - 20
25 - 20
78 - 66

Без промяна в състава започна и този мач, Силвано Пранди заложи на момчетата, които донесоха победата срещу Гърция.

Сеганов- Соколов, Скримов- Атанасов, Йосифов- Гоцев.

Мач без много волейболни достойнства. От едната страна ентусиазъм и желание за доказване, от другата икономична и пестелива игра. Румънските волейболисти се опитаха да спечелят гейм от тази среща, бяха близко, но не успяха. Събраха прилично количество точки и с наша помощ. След 24 години отново резултата е 3-0 в полза на България.

снимка:cev.lu

Интрига имаше само в първата част, в която българските волейболисти играеха на приливи и отливи. Позволиха на съперника да стопи пет точково предимство при резултат 20-15, и да се стигне до  игра точка за точка в края на гейма. Такъв тип мачове, могат да скъсат нервите на треньора, на отбора фаворит. България изигра срещата с усилия толкова, колкото са необходими за победа.

Акценти за отбелязване:

В тази среща отново се видя добрия синхрон между разпределител и централни нападатели. Комбинативната игра от зона шест беше на добро ниво.

снимка:cev.lu

Сервис – блок, печелившата комбинация за нас, за три гейма успяхме да реализираме десет директни точки и десет точкови блокади, наистина сериозно постижение.

снимка:cev.lu

Най-резултатен за нашият отбор бе Мартин Атанасов реализирал 15 точки, Тодор Скримов завърши срещата с 14 точки.

България върви по план, две задължителни победи и шест точки в актив. С напредване на първенството се повишава и нивото на противниците.

+ There are no comments

Add yours