Плейоф- четвъртфинали

Плейоф- четвъртфинали


Втората фаза на първенството предлага сгъстен режим на работа. На този етап от шампионата ще си проличи истинския капацитет и потенциал на всеки отбор. Дали ще се стигне до изненади или фаворитите ще вземат своето предстои да се разбере.

МОНТАНА(БЪЛГАРИЯ)
3-0
МОНТАНА
МАРЕК
Score
25 - 21
25 - 18
25 - 20
75 - 59

Добро начало за Монтана в плейофите. Категорична победа, даваща спокойствие и самочувствие преди гостуването в Дупница. Акценти за отбелязване- Монтана влезе в мача с най доброто с което разполага като състав. Завръщане на Латунов в основния състав след контузия. Най резултатен състезател в мача Минчо Минчев с 17 точки, Александър Симеонов е добавил 12 точки за победата. Марек продължава с неубедителното си представяне и в плейофите. Предстои мач за оставане в играта , в противен случай се очертава дълга ваканция. Най резултатен състезател Венцислав Трифонов с 10 точки, всички постигнати от атака в центъра , където е постигнал отлична успеваемост от 11 опита ,10 точки, но недостатъчни за по-добро развитие на резултата в мача. За отбелязване е слабата игра на блокада и за двата отбора, Монтана има 3 блока, Марек 4.

БУРГАС(БЪЛГАРИЯ)
3-1
НЕФТОХИМИК
ПИРИН
Score
25 - 21
24 - 26
25 - 18
25 - 20
99 - 85

Звездите на Нефтохимик вървят по ръба на бръснача. Печелят мача с 34 непредизвикани грешки, 20 от тях на начален удар, нo за сметка на това са реализирали 14 директни точки срещу само 1 за Пирин . Ето я голямата разлика донесла победата на Нефтохимик. Явно е ,че играчите на Нефтохимик разполагат с голям опит който може да компенсира непредизвиканите грешки. Най резултатен състезател за домакините Валентин Братоев завършил мача с 23 точки, Ники Николов е добавил 18 точки. За Пирин нещата не са се получили защото е бил неутрализиран основния диагонал Венци Георгиев завършил мача със скромните за него 12 точки за целия мач, добавяйки и слабия начален удар, тези нюанси от играта на Пирин дават отговор защо си тръгват със загуба от Бургас. Въпреки победата и аванса който имат Нефтохимик , серията е отворена , бургазлии ги очаква тежко гостуване в Разлог.

+ There are no comments

Add yours