Полуфинали без изненади!

Полуфинали без изненади!


Както се очакваше, Хебър и Нефтохимик ще спорят за трофея. Преди година в Пазарджик, Хебър спечели историческа първа купа на България. Сега Нефтохимик,ще има възможност за реванш пред собствена публика.

Двата най-подготвени отбора съвсем заслужено стигнаха до финала, преодолявайки своите противници.

БУРГАС(БЪЛГАРИЯ)
3-1
ХЕБЪР
МОНТАНА
Score
25 - 21
20 - 25
25 - 18
25 - 21
95 - 85

Хебър до момента играе толкова, колкото е необходимо за продължаване в такъв вид турнир на елиминация. Проявява известни колебания в своята игра, но в отбора са събрани много добри индивидуалности, които могат да решат всека среща. Монтана с опит да се противопостави на Хебър, но усилията са стигнали само за почетен гейм.

снимка:bvf

БУРГАС(БЪЛГАРИЯ)
3-0
НЕФТОХИМИК
ДОБРУДЖА07
Score
25 - 10
25 - 22
25 - 18
75 - 50

Нефтохимик стигна ударно до финала с категорични победи и добра игра. Показват го и резултатите, печелят геймове на 9, 10 точки. Усилията на Добруджа07 не стигнаха дори и за почетен гейм. Отборът на Петър Шопов изпитваше сериозни проблеми с посрещането на начален удар, което се отрази на организацията на игра.

снимка:bulgarian volleyball federation

Финалният двубой  се очертава да бъде крайно интересен и непредвидим. В двата отбора са събрани около 60% от най- качествените състезатели които се състезават в България. Хебър има лека преднина преди двубоя, на базата на дългата скамейка с която разполага. Нефтохимик има в редиците си много опитни бойци играли доста финали в своята кариера.

снимка:bulgarian volleyball federation

Предстои истинско спортно  зрелище, което ще даде отговор, кой ще бъде новият носител на Купата на България.

+ There are no comments

Add yours